Over mij

Ik heb ruim 25 jaar werkervaring in uiteenlopende takken van sport in mijn rugzak. Begonnen in reclame/marketing. Daarna een aantal jaren als zelfstandig ‘workflow consultant’ gewerkt. Vervolgens een eigen bedrijf in turnkeybedrijfsverhuizingen gehad. Leuke tijd, goed verdiend, maar me wel ongeveer halfdood gewerkt.

Ierland

Om bij te komen eind negentiger jaren naar het platteland van Ierland verhuisd voor een semi-sabbatical van ruim 10 jaar. Gewerkt in de horeca, als tuinvrouw, in de huis-aan-huisverkoop, en een agentschap in Italiaans beddengoed gehad. Geen vaste inkomsten maar wel een fantastische tijd gehad. Leerde daar andere bestaanswaarden en de groene kant van het leven kennen.

Kracht

In 2009 teruggekeerd naar Nederland en naar mijn kracht en talenten: schrijven/taal en ondernemen. Altijd gefascineerd geweest door de marketingmogelijkheden van het internet. In 2013 de knoop doorgehakt en besloten daar de focus op te leggen. Inmiddels mijn theoretische kennis aangevuld met een gerichte training SEO-tekstschrijven en de Digitale Werkplaats van Google. WordPress als CMS zit me al enige tijd goed in de vingers  – getuige deze (uiteraard door mijzelf gemaakte) website.

Frankrijk

Verwend door alle rust en ruimte van het Ierse platteland heb ik me nooit meer echt thuis gevoeld in het volle Nederland. In 2021 de knoop doorgehakt en de beweging richting Frankijk geformaliseerd. Zolang er maar internet en telefoon is, kan ik overal ter wereld werken.

Extra

Door mijn jarenlange ervaring werkend met en voor ondernemers heb ik mijn klanten een hoop extra te bieden.  Ik kan heel goed in de schoenen van de meeste ondernemers gaan staan, meedenken en (met verse ogen) adviezen geven die net een stapje verder gaan dan alleen het maken van een website, tekst of vertaling.

Kort samengevat

Ik vind mijn vak erg leuk en help graag (startende) ondernemers. Daarnaast ben ik zeer betrokken bij dierenwelzijn. Vanuit dit startpunt kan en wil ik voor zzp’ers, starters en goede-doelen-voor-dieren met veel warmte en tegen een prettig prijsje werken. Want geld verdienen is leuk, maar daar ook nog eens veel satisfactie uit halen, is nog veel leuker.

Zullen we gewoon eens praten?